2118551.jpg

 

200,0 g margariinia
3,8 dl sokeria
3 kananmunaa
5,0 dl vehnäjauhoja
0,5 tl soodaa
0,5 tl leivinjauhetta
1,0 tl kanelia
1,0 tl vaniljasokeria
2,0 rkl kaakaojauhetta
1,0 dl mantelilastuja rouhittuna
2,0 dl kevytkermaa
  kuorrutus:
6,0 rkl voisulaa
1 keltuainen
2,5 tl kanelia
2-3 rkl kylmää kahvia
5,0 dl tomusokeria
  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, leivinjauhe, kaneli, vaniljasokeri, kaakaojauhe ja rouhitut mantelilastut ja lisää taikinaan. Sekoita lopuksi joukkoon kevytkerma.
  2. Kaada tilavaan, voideltuun rengasvuokaan ja paista 175 asteessa noin 1 tunti.
  3. Sekoita kaikki kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä jäähtyneen kakun päälle.
  4. Voit kuorruttaa kakun myös sulatetulla taloussuklaalla.