| |
---|---|
200,0 g | margariinia |
3,8 dl | sokeria |
3 | kananmunaa |
5,0 dl | vehnäjauhoja |
0,5 tl | soodaa |
0,5 tl | leivinjauhetta |
1,0 tl | kanelia |
1,0 tl | vaniljasokeria |
2,0 rkl | kaakaojauhetta |
1,0 dl | mantelilastuja rouhittuna |
2,0 dl | kevytkermaa |
kuorrutus: | |
6,0 rkl | voisulaa |
1 | keltuainen |
2,5 tl | kanelia |
2-3 rkl | kylmää kahvia |
5,0 dl | tomusokeria |
-
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, leivinjauhe, kaneli, vaniljasokeri, kaakaojauhe ja rouhitut mantelilastut ja lisää taikinaan. Sekoita lopuksi joukkoon kevytkerma.
-
Kaada tilavaan, voideltuun rengasvuokaan ja paista 175 asteessa noin 1 tunti.
-
Sekoita kaikki kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä jäähtyneen kakun päälle.
-
Voit kuorruttaa kakun myös sulatetulla taloussuklaalla.
Kommentit